Mobil logo 2

Boka ett besök av oss!

När Ni önskar solcellsanläggning så kontaktar Ni oss på SolMontage. Vi gör ett besök på plats för att lyssna till Era önskemål, gå igenom fastighetens förutsättningar, möjligheter och vilka lösningar som passar Er bäst. Efter godkänd offert skriver vi avtal och lägger beställning. Ca fyra veckor efter påskrivet avtal är vi på plats för att montera och installera din solcellsanläggning. När allt är städat och klart stämmer vi gemensamt av projektet.

Så här arbetar vi

Besök på plats >

Offert >

SolMontage- Begär offert.

Projektering >

Prohejtering av solvcellsanläggningar och solcellspaket.

Installation >

SolMontage installerar och monterar solcellspaneler, solcellspaket & solcellsanläggningar

Driftsättning >

Nöjd kund!

Garanterat nöjda kunder med SolMontage!

Under åren har vi monterat drygt 10 000 solcellsmoduler/solcellspaneler vilka genererat ca 2,7 MW (2700 KW) åt våra samarbetsparnters kunder. Många monteringar har varit på villor men vi har även gjort solcellsanläggningar på lantbruk, skolor, industrier och bostadsrättföreningar. Se gärna vår TOP 10 lista med våra större solcellsmonteringar. Som byggare sätter vi monteringen i centrum, vi känner att vi har stor fördel av våra byggkunskaper när det gäller tak och infästningar.

RIKTIGT NÖJDA KUNDER!

Kontakta oss så berättar vi mer.

0346 170 77
info@solmontage.se

SolMontage i Halland.  Certifierade projektörer, installatörer & montörer av solceller, solpaneler, solcellsanläggningar, solcellspaket.